0raid 99 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 'Ηρθε.....σε λίγες μέρες θα το εχω στα χέρια μου και θα ποστάρω φωτογραφίες..... 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Stelios_75Collection 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 On 24/3/2024 at 3:09 ΜΜ, 0raid έγραψε: 'Ηρθε.....σε 2-3 μέρες θα το εχω στα χέρια μου και θα ποστάρω φωτογραφίες..... Από Sideshow? Έχει και τα εναλλακτικά πρόσωπα - μάσκες; Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 52 λεπτά πρίν, Stelios_75Collection έγραψε: Από Sideshow? Έχει και τα εναλλακτικά πρόσωπα - μάσκες; PCS , ναι ειναι η deluxe εκδοση που ερχεται με 5 μάσκες - 1 που φοράς στο άγαλμα και 4 που κουμπώνουν περιμετρικά στην βάση. Share this post Link to post Share on other sites
Stelios_75Collection 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 Ωραίο κομμάτι, εντυπωσιακό! Το κοιτούσα αλλά δεν υπέκυψα 😊😊😊 2 λεπτά πρίν, 0raid έγραψε: PCS , ναι ειναι η deluxe εκδοση που ερχεται με 5 μάσκες - 1 που φοράς στο άγαλμα και 4 που κουμπώνουν περιμετρικά στην βάση. Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 Ήρθε στα χέρια μου και σας ποστάρω φωτογραφίες οπως και υποσχέθηκα! - (Νούμερο 260/500) 2 Share this post Link to post Share on other sites
isildur83 18 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 Καλοστητο στη συλλογη σου φιλε μου! Πανεμορφο κομματι! Γενικα η PCS παει ''τραινο'' το τελευταιο διαστημα, με νεες ανακοινωσεις και γενικα πολλες κυκλοφοριες. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Σας ευχαριστώ!! , χαίρομαι που έκανα το pre-order 1.5 χρόνο πριν. Share this post Link to post Share on other sites
collectors.sanctuary 11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Πανέμορφο κομμάτι. Να το χαρεις! Πάρα πολύ καλές λεπτομέρειες και μου αρέσει πάρα πολύ η στάση που έχει! Επίσης και η βάση του φαίνεται τρομερή! Share this post Link to post Share on other sites
nickzark 30 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 Πολύ ωραίο φαίνεται από τις φωτο . Μεγεια μεγεια Share this post Link to post Share on other sites