Stelios_75Collection 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 Εύχομαι καλή αρχή σε όλους σας! 1 Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 Καλώς ήρθες! Σε ευχαριστούμε Στέλιο! 2 Share this post Link to post Share on other sites
nickzark 30 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 Καλή αρχή παιδιά 2 Share this post Link to post Share on other sites
Efi 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 Καλησπέρα και καλή αρχή !!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Καλώς ήρθατε παιδιά! @Efi Star Wars τρελαμένη εε??? 🙂 (τα καλτσάκια batman όλα τα λεφτά) 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Stelios_75Collection 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 On 25/3/2024 at 11:22 ΜΜ, 0raid έγραψε: Καλώς ήρθες! Σε ευχαριστούμε Στέλιο! Να'σε καλα Γιώργο! 😊 1 Share this post Link to post Share on other sites
Efi 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 On 27/3/2024 at 8:44 ΜΜ, 0raid έγραψε: Καλώς ήρθατε παιδιά! @Efi Star Wars τρελαμένη εε??? 🙂 (τα καλτσάκια batman όλα τα λεφτά) Δε θέλω να ξαναπείς κάτι τέτοιο!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 @Efi Ωράια συλλογή!!! , ο Jack Sparrow τις Neca ειναι? ο 18' ? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Efi 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 17 ώρες πρίν, 0raid έγραψε: @Efi Ωράια συλλογή!!! , ο Jack Sparrow τις Neca ειναι? ο 18' ? Είναι της Neca ναι! Η πρώτη μου φιγούρα εβερ. Θα κανω νεο ποστ με φωτος οταν μου το επιτρέψει ο χρόνος!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 On 30/3/2024 at 5:33 ΜΜ, Efi έγραψε: Είναι της Neca ναι! Η πρώτη μου φιγούρα εβερ. Θα κανω νεο ποστ με φωτος οταν μου το επιτρέψει ο χρόνος!! Ήταν πολύ ωραίες αυτές οι φιγούρες τις neca! έχει και ήχο? σωστά? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Efi 27 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 On 1/4/2024 at 9:28 ΜΜ, 0raid έγραψε: Ήταν πολύ ωραίες αυτές οι φιγούρες τις neca! έχει και ήχο? σωστά? Ναι!!! Λεει ατακες ! Όπως "Jack Sparrow at your service" 😂 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evelyn 2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 όντως και τα καλτσάκια τέλεια!!!! Share this post Link to post Share on other sites
nickzark 30 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 Ζήτω το Star Wars !!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
collectors.sanctuary 11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 👋 Hello σε όλους! Επιτέλους ένα forum για συλλέκτες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ παιδιά για αυτήν την πρωτοβουλία σας και την δημιουργία αυτού του forum και θα προσπαθήσω προσωπικά να την στηρίξω όσο μπορώ. Ανυπομονώ πάρα πολύ να δω τις συλλογές όλων! Καλή αρχή και από μένα! Στέφανος 2 Share this post Link to post Share on other sites
0raid 99 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 Καλώς ήρθες Στέφανε!! ευχαριστούμε! 1 Share this post Link to post Share on other sites